Hvad er den slags almindelige slips Yi gelændernetværk?

1. Rammen beskyttelsesnet

Rammens beskyttelsesnet kaldes også "rammetypen, der modvirker klatring svejsning", "rammen isoleringsgitter" og så videre. Det er en samling af meget fleksible produkter, ramme beskyttelsesnet meget brugt, populært end det generelle beskyttelsesnet højt, søjlen kan behandles til mobil form, praktisk for brugere i forskellige lejligheder at bruge, derudover er rammen beskyttelsesnet nettets slagmodstand ydeevne meget god sammenlignet med det generelle gelændernet for at forbedre evnen til at fordoble. Udbredt i Kinas veje, jernbaner, motorveje osv. Det kan gøres til permanent netvæg og kan bruges som midlertidigt isolationsnet.

2. Trekantet bøjningsbeskyttelsesnet

Trekantet bøjeligt beskyttelsesnet, unikt indlejret krogdesign, så søjlen og hegnet danner en solid helhed. Dette produktudseende design har vundet den franske industrielle designpris og opnået patentcertifikatet. Fremragende ydeevne, produkterne bruger råvarer af høj kvalitet og efter særlig overfladebehandling, høj korrosionsbestandighed. De færdige produkter har ti års kvalitetsgaranti. Nem at installere, der kræves ikke noget specielt tilbehør under installationen af ​​produktet, ved at anvende den fremdrivende installationstilstand, let at holde, enkel og hurtig og reducere omkostningerne. Overfladebehandlingen vedtager generelt processen med galvaniseret stålbånd, ståltråd + høj vedhæftning elektrostatisk polyester sprøjtning farve næsten 200 slags farver og frostet overfladebehandling. Valgfri installationsmetode for Seine: (valgfri) direkte lossepladsinstallation på lavvægs- eller cementgulv gennem flangeinstallationssikkerhedstilbehør (valgfrit) i henhold til sikkerhedsbeskyttelseskravene på stedet, albue, pigtråd, pigtråd kan installeres på Seinen.

3. Bilateralt silkehegn

Bilateral trådbeskyttelsesnetværksstruktur er enkel, mindre materiale, lave behandlingsomkostninger, praktisk til langdistance transport, så projektomkostningerne er lave; Bunden af ​​Seinen er integreret med mursten og betonvæg, som effektivt overvinder svagheden ved utilstrækkelig stivhed i nettet og forbedrer beskyttelsesydelsen. Nu accepteres det generelt af kunder med stor dosering. Dobbelt trådbeskyttelsesnet BRUGER højkvalitets trådstang som råmateriale, passerer galvaniseringen, belægningens primer og det høje vedhæftningspulver sprøjter i trelags beskyttelse svejsetype nettestykke, har den dag lange korrosionsbeskyttelse, anti-ultraviolet karakteristik. Hegnets overflade er galvaniseret og sprøjtet eller eventuelt dækket med en plasthætte eller regnhætte. I henhold til det forskellige miljø og installationsmetoden kan indlejring af 50 cm og tilføjelse af base vælges. Forbind netværket og søjlen på det dobbelte trådhegn med skruer og forskellige specielle plast- eller jernclips. Alle skruer er automatisk tyverisikring. Tilbehøret kan også designes i henhold til kundens specifikke krav.

4. Stadionhegn

Stadionhegn, også kendt som "stadionhegn", "stadionhegn"; Det er en ny type beskyttelsesprodukt specielt designet til stadionet. Det har en høj krop og en stærk antiklatringsevne. Stadionhegnet tilhører en slags indkapslingsnet. Det er: "sports Seine", kan installeres i feltkonstruktionssøjlen, Seine, det største træk ved produktet er stærk fleksibilitet, kan justeres i henhold til kravene til maskestruktur, form og størrelse. Stadionhegn betegnes som ”sportshegn”, som er en slags installation på stedet, hvor hegnstolpen og hegnpladskonstruktionen, det største kendetegn ved produktet er stærk fleksibilitet, kan justere den strukturelle form og størrelse i henhold til webstedets krav til enhver tid.


Indlægstid: Jul-02-2020